Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Dušené vepřové srdce na kmíně
 

Dušené vepřové srdce na kmíně

Dušené vepřové srdce na kmíně
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
3320x
Autor: labuznik.com

SUROVINY

Ingredience:
1 kg vepřového srdce (můžeme použít i hovězí, ale příprava trvá déle)
1 velká cibule
1 velký stroužek česneku
1 lžíce sádla
0,5 l hovězího vývaru (nebo z jedné kostky masoxu)
drcený kmín
mletý pepř
sůl
světlá jíška na zahuštění

POSTUP

Příprava:
Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme dozlatova na sádle a přidáme na kostičky nakrájené očištěné srdce. Ještě chvíli orestujeme, přidáme nasekaný česnek, kmín, pepř a přilijeme vývar. Podle chuti dosolíme a dusíme. Pokud se šťáva vyvaří, přilijeme vařící vodu. Po změknutí masa přidáme jíšku a ještě minimálně deset minut provaříme.

Doporučená příloha:
Dušená nebo vařená rýže, vařené brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.