Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Fantastická krkovička
 

Fantastická krkovička

Fantastická krkovička
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
1023x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
3-4 plátky krkovičky
2-3 středně velké červené cibulky
čerstvý tymián
šalvěj
olivový olej
dobře prorostlá slanina (na každý plát masa - 2 plátky) 3-4 stroužky česneku
Marináda:
1 Morca-Della (stačí polovička)
2 lžíce hořčice
1 lžička francouzské hořčice
trošku olivového oleje
3-4 stroužky česneku
koření Tzaziki
trochu sójové omáčky
vegeta
pepř

POSTUP

Postup přípravy: Do pekáče nalejeme trošku olivového oleje, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, lístky šalvěje a tymiánu. Maso naklepeme, potřeme marinádou z obou stran, vložíme na cibuli. Česnek nakrájíme na silnější plátky a vždy 1 stroužek rozložíme na maso. Přikryjeme slaninou a necháme alespoň hodinu odležet. Před pečením podlejeme sklenicí vody, přiklopíme poklicí a pečeme při 175 °C (elektrická trouba) přiklopené hodinu, druhou hodinu už necháme péct bez pokličky, ať se upeče do křupava.
Marináda: morca delu, hořčici, olivový olej, sójovou omáčku, prolisovaný česnek a všechno ostatní koření smícháme. Pokud bude málo slaná přisolíme, ale pozor nepřehánět, protože navrch přijde slanina.
Příloha: doporučuji předem uvařené nové brambory ve slupce upečené v troubě - okořeněné, osolené a pocákané olivovým olejem, ale myslím, že i bramborovou kaší se nedá nic pokazit.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.