Flamendr

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • vepřové maso - nejlépe krkovička
  • pálivá paprika
  • sůl
  • bílek
  • solamyl
  • trocha vody
  • tuk
  • kečup
  • křen
  • cibule
  • worchestrová omáčka

Postup

1 Postup přípravy: Maso nejdříve silně naklepeme a pak rozkrájíme na tenké nudličky, osolíme a posypeme pálivou paprikou. Promícháme se solamylem, bílkem a kapkou vody a necháme odležet asi 4 hodiny, ovšem nejlépe až do druhého dne, maso je pak křehčí. Na tuku maso osmažíme, až zbělá a odděluje se. Dáme na talíř, pokapeme kečupem, worchesterem, posypeme nakrájenou cibulí a nastrouhaným křenem.
2 Výborné, pořádáte-li nějakou pařbu. Je to ostré a pikantní. Množství zvolíte podle počtu konzumentů, přísady na talíř podle vlastní chuti každého jedlíka.

Mohlo by Vás zajímat

Hustopečský flamendr
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky,nakleprme,nakrájíme na jemnější nudle,osolíme,zakapeme olejem a necháme uležet.Na pánvi rozehřejeme tuk a orest...
 · 01:00 · 
Moravský flamendr
Postup přípravy: Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka...
 · 01:00 ·  · 00:30
Moravský flamendr
Postup přípravy: Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka...
 · 01:00 ·  · 00:30 · 00:44
Hustopečský flamendr
Postup přípravy: Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet....
 · 01:00 ·  · 00:30 · 00:44 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...