Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Hustopečský flamendr
 

Hustopečský flamendr

Hustopečský flamendr
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
3528x
Autor: Gražyna RUSZ

SUROVINY

600 g vep.kýty
olej sůl
3 cibule
worchester. omáčka
vegeta
sádlo na smažení
křen

POSTUP

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky,nakleprme,nakrájíme na jemnější nudle,osolíme,zakapeme olejem a necháme uležet.Na pánvi rozehřejeme tuk a orestujeme najemno nakráj.cibuli a potom maso-jakmile maso a cibule povolí,přidáme worchesterovou omáčku a odstavíme.Okořeníme vegetou nebo feferonkami.Flamendra podáváme s čerstvým chlebem,posypaný křenem
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.