Indické biftečky

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Maso s cibulí a česnekem nahrubo velkým nožem rozsekáme, přidáme oloupané, nahrubo rozsekané mandle,pak včechny další suroviny, vše dobře smísíme a necháme jednu hodinu vychladit. Z této směsi potom utvoříme 10 malých biftečků, které na oleji po obou stranách dozlatova opečeme a podáváme s restovamými bramborami. Pro lepší zpracování necháme již připravenou směs v chladničce 24 hodin proležet.

Mohlo by Vás zajímat

Řecká jednohubka
Kuřecí prsíčko podélně rozpůlíme na 2 řízky. Vepřové a hovězí maso mírně naklepeme tak, aby všechny plátky měly přibližně stejný tvar. Pak masa v...
00:30
Biftečky se slaninou
Mleté maso spojíme se strouhaným sýrem a pokapeme mlékem a necháme v chladu odležet, až se mléko vsákne. Pak teprve osolíme a opepříme. Vytvořím...
00:30 · 00:35 · 
Indické masové kousky po česku
Maso očistíme a nakrájíme na malé plátky. Cibuli a česnek na­ hrubo velkým nožem nasekáme, pripadně, pokud si rodina přeje, cibuli nakrájíme nadr...
00:30 · 00:35 · 
Sekané biftečky se šunkou
Vepřovou plec, šunku a česnek jemně umeleme, přidáme pepř, sůl, zelenou petrželku, majoránku a s trochou vývaru vymícháme. Pak doplníme umletou, ...
00:30 · 00:35 ·  · 00:55
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...