Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Japonské Teri-Jaki
 

Japonské Teri-Jaki

Japonské Teri-Jaki
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
708x
Autor: Testudo

SUROVINY

600 g vepřového masa
2 pórky
1 dl dezertního vína
2 salátové okurky
špetka cukru
sůl
vegeta
0,5 dl sójové omáčky
1 lžička škrobu
ocet
vývar

POSTUP

Očištěné maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme dlaní, osolíme a zabalíme do nich očištěné, překrájené špalíčky pórku. Spíchneme párátkem a na rozpáleném oleji opečeme. Zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vína, octa, vegety, špetky cukru. Pod pokličkou dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do zálivky přidáme na nudličky nakrájené salátové okurky a zbytky pórku, podusíme, zahustíme máčeným škrobem, znovu krátce podusíme, a v omáčce prohřejeme závitky masa zbavené párátek. Hotové podáváme s rýží.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.