Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Játra na jehle
 

Játra na jehle

Játra na jehle
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
638x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
600 g vepřových jater
špetka soli
špetka pepře
špetka indického koření
4 lžíce rostlinného oleje
250 g pikantní klobásy
12 zelených oliv
4 stroužky česneku
2 cibule
1 zelená paprika

POSTUP

Postup přípravy: Na kolečka nakrájíme klobásu, cibuli, očištěnou papriku. Na pánvi rozpálíme olej a mezitím nakrájíme játra na větší kostky a cca 10 minut opékáme. Pak játra mírně osolíme, opepříme a přidáme špetku indického koření. Vše postupně napichujeme na jehlu nebo špejli (kousek jater, kolečko klobásy, cibuli, papriku a olivu...). Jehly pečeme zhruba 0,5 hodiny. Stroužky česneku nakrájíme na tenké plátky a poklademe je na opečené špízy. Podáváme s hranolkami a zeleninovou oblohou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.