Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Játra na víně
 

Játra na víně

Játra na víně
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
40 min.
Počet zobrazení
177x
Autor: labuznik.com 00144

SUROVINY

Ingredience:
500 g vepřových jater
80 g másla
2 cibule
hladká mouka
sekaná petrželka
sůl
1 dl bílého vína
tabasco

POSTUP

Příprava:
Játra nakrájíme asi na 1cm silné plátky, obalíme je v mouce a po obou stranách prudce opečeme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, petrželku a mícháme zvolna, aby se cibule nespálila a ještě asi 10 minut smažíme.
Za tu dobu jsou játra propečená a cibule zezlátlá.

Hotová játra zalijeme bílým vínem, zastříkneme několika kapkami tabasca a osolíme.

Doporučená příloha:
Podáváme s bramborem (opečeným) a rajským salátem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.