Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Játra podle sadaře
 

Játra podle sadaře

Játra podle sadaře
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
161x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 plátky vepřových jater po 150 g
2 cibule
2 jablka
2 polévkové lžíce hladké mouky
50 g másla
1 čajová lžička soli
3petka bílého pepře

POSTUP

Plátky jater omyjeme, osušíme, odblaníme a odstraníme šlachy. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Oloupaná jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na 8 stejných plátků. Plátky jater obalíme v mouce, přebytečnou mouku setřepeme a játra necháme trochu zaschnout. Na pánvi rozpustíme polovinu dávky másla, opečeme na něm z obou stran jablka a vyndáme je z pánve. V tomtéž másle osmažíme dozlatova cibulku dohromady s jablky a směs dáme do tepla. Ve zbylém rozpuštěném másle na jiné pánvi opékáme plátky jater z obou stran 3-4 minuty. Po opečení je osolíme, opepříme a obložené jablky s cibulí naaranžujeme na nahřáté míse. Podáváme s bramborovou kaší a libovolným salátem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.