Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Játrové bochánky
 

Játrové bochánky

Játrové bochánky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
625x
Autor: Karea

SUROVINY

• 250 g vepřových (telecích) jater
500 •
2 vejce - •
2 • 1 -
• mleté černé koření
• špetka majoránu
• sůl
• půl stroužka česneku
• olej

POSTUP

Játra pomeleme. Očistěné brambory postrouháme a chvíli necháme stát. Potom z nich slejeme vodu. Smísíme je s pomletými játry, ochutíme solí, kořením, majoránom a rozmačkaným česnekem. Přidáme žloutky a tuhý sníh z bílků. Podle potřeby zahustíme strouhankou. Na speciální panvici na rozehřátem oleji pečeme bochánky z obou strán. Podáváme se zeleninou dušenou na másle.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.