Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Játrový bochník
 

Játrový bochník

Játrový bochník
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
670x
Autor: Karea

SUROVINY

• 150 g vepřového masa
2 vejce - •
50 •
• 150 g žemlové strouhanky
30 •
1 •
• petržlenová nať, mleté černé koření
• sůl
1 •
60 g) - • 4 plátky uzeného bůčku (asi
4 •

POSTUP

Játra, maso a ve vodě namočenou a vymačkaný rohlík pomeleme na masovém mlýnku. Na oleji (1 lžíce) urestujeme nadrobno posekanou cibuli a petrželovou nať. Přidáme ji do játrové hmoty a ochutíme rozmačkaným česnekem, kořením, hořčicí a solí. Poté vmísíme vejce a zahustíme potřebným množstvím strouhanky tak, aby se hmota dala zformovat do bochníku. Uložíme ho do vymaštěného pekáče a uložíme na něj plátky uzeného bůčku. Pečeme asi 45 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.