Jednoduché vepřové v pomalém hrnci

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • veprové rízky asi 2,5 cm silné 4
  • vetsí brambory,oloupané, rozkrájené na kousky 4
  • italského dressingu 60 ml
  • bílého vína nebo zeleninového vývaru 120 ml
  • rozmarýnu 1 KL
  • sul
  • pepr

Postup

1 Příprava:
2 Maso a brambory dejte do pomalého hrnce. Prelijte je dressingem, vínem, osolte, popeprete a posypte rozmarýnem.
3 Varte zakryté na LOW 6-8 hodin.
4 Doporučená příloha:
5 Zeleninový salát.

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...