Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Kantonská játra
 

Kantonská játra

Kantonská játra
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
895x
Autor: neuveden

SUROVINY

200 g vepřových jater
1 bílek
cibule
1 salátová okurka nebo cuketa
100 g celeru
1 lžička škrobové moučky
1 lžíce sojové omáčky
2 lžíce oleje
1 špetka cukru
pepř
sůl

POSTUP

Játra nakrájíme na dlouhé nudličky, přidáme bílek, sůl, pepř, sojovou omáčku a škrobovou moučku. Směs dobře promícháme a vsypeme do horkého tuku. Zamícháme až po opečení dozlatova. Přisypeme cukr, kousky celeru, okurky a cibulky, osmažíme za stálého míchání. Podlijeme asi 100 ml vody, povaříme, dochutíme a podáváme s rýží.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.