Knedlo-vepřo-zelo-nejlepší pečené vepřové,jaké jsme kdy jedli:-)Pečené v sádle:-)))

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

Postup

1 Nejdříve si rozpustíme do skleněného pekáčku všechno sádlo,do kterého naskládáme osolené a opepřené vepřové maso,rozdělené asi na tři díly a přikryté dáme do trouby asi na 120°C.Takto probublávat to necháme asi 2,5hodiny.Nemusíme se o masíko nijak starat,nijak nepodléváme,prostě jen občas jukneme na hodiny:-)Když je maso měkké a téměř se rozpadá,vyndáme ho do misky vedle a s pečící misky odebereme rozpuštěné sádlo zpátky do sklenice a necháme ztuhnout-můžeme ho znovu použít při dalším pečení této super dobrůtky:-)na spodu pekáčku se nám usadil výpek z masa,který si přelijeme do menšího kastrůlku,naředíme asi 2dcl vody,přidáme masox a zahustíme trochou granulované jíšky.Podáváme s br.knedlíky a treba se zelím,nebo špenátem...Dobrou chuť!!

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...