Knedlo-vepřo-zelo-nejlepší pečené vepřové,jaké jsme kdy jedli:-)Pečené v sádle:-)))
Postup
1 Nejdříve si rozpustíme do skleněného pekáčku všechno sádlo,do kterého naskládáme osolené a opepřené vepřové maso,rozdělené asi na tři díly a přikryté dáme do trouby asi na 120°C.Takto probublávat to necháme asi 2,5hodiny.Nemusíme se o masíko nijak starat,nijak nepodléváme,prostě jen občas jukneme na hodiny:-)Když je maso měkké a téměř se rozpadá,vyndáme ho do misky vedle a s pečící misky odebereme rozpuštěné sádlo zpátky do sklenice a necháme ztuhnout-můžeme ho znovu použít při dalším pečení této super dobrůtky:-)na spodu pekáčku se nám usadil výpek z masa,který si přelijeme do menšího kastrůlku,naředíme asi 2dcl vody,přidáme masox a zahustíme trochou granulované jíšky.Podáváme s br.knedlíky a treba se zelím,nebo špenátem...Dobrou chuť!!
Mohlo by Vás zajímat
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
· 01:15 ·
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
· 01:15
Vepřové plátky mírně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrájen...
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
Komentáře