Královský langet

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • vepřových plátků 1 kg
  • sůl
  • pepř
  • šlehačka 1
  • majolky (malé) 2
  • strouhaný křen
  • strouhaný sýr
  • velké cibule 2

Postup

1 Postup přípravy: Maso naklepeme, nasolíme, opepříme a necháme odležet do druhého dne v lednici. Odleželé maso narovnáme na sebe na suchý pekáč (plech), hustě posypeme nakrájenou cibulí a zalejeme směsí připravenou ze šlehačky, majolek a nastrouhaného křenu. Vše posypeme strouhaným sýrem a dáme péci. Pečeme asi 45 minut. Že je vše hotové poznáme, když je povrch růžový a šťáva vsáknutá do masa.
2 Podáváme s bramborem vařeným ve slupce.

Mohlo by Vás zajímat

Královský řízek
Naklepané řízky opepříme, osolíme a na oleji po obou stranách opečeme doměkka. Očištěné houby pokrájíme na plátky a spolu s nakrájenou cibulí po...
00:55
Královský řízek
Řízky naklepeme, okraje nařízneme, opepříme, osolíme a na oleji po obou stranách opečeme doměkka. Mezitím houby očistíme, pokrájíme na plátky a s...
00:55
Královský řízek
Naklepané řízky opepříme, osolíme a na oleji po obou stranách opečeme doměkka. Očištěné houby pokrájíme na plátky a spolu s nakrájenou cibulí p...
00:55
Královský řízek
Naklepané řízky opepříme, osolíme a na oleji po obou stranách opečeme doměkka. Houby pokrájíme na plátky a spolu s nakrájenou cibulí podusíme. Z...
00:55
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...