Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Mlsouni z kotlet
 

Mlsouni z kotlet

Mlsouni z kotlet
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
922x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 kotlety
Nálev:
3 lžíce oleje
1 lžička hořčice
1 lžička pepře – malá
1 lžička worchestru
2 celá vejce
2 lžičky škrobové moučky
1 lžička kečupu
sůl
2 stroužky česneku
Příloha:
americké brambory, bramborová kaše nebo hranolky
tatarská omáčka

POSTUP

Kotletky naklepeme. Mírně je prosolíme – opravdu jen malinko! Pak si připravíme nálev. Smícháme veškeré ingredience dohromady a kotletky do něj naložíme. Nejlepší je nechat je v nálevu alespoň jeden až dva dny naložené v lednici. Kdo je nechá tři až pět dní – bude se svíjet blahem? Na pánvi si rozpálíme olej a kotlety zprudka opečeme z obou stran. Jako příloha jsou ideální opečené – tedy americké brambory, hranolky nebo bramborová kaše. Může k tomu být i tatarská omáčka, ale především SALÁT!!!
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.