Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > moravský vrabec z trouby - skoro bez práce
 

moravský vrabec z trouby - skoro bez práce

moravský vrabec z trouby - skoro bez práce
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
534x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g vepřového plecka
2-3 větší cibule
6 stroužků česneku
trošku oleje
sůl
kmín
hladká mouka na zaprášení (zahuštění sosíčku )

POSTUP

Maso si pokrájíme na kostky, cibuli na půlkolečka a česnek na kolečka. Vše v pekáči smícháme dohromady, osolíme, okmínujeme, lehce zakápneme olejem a dáme do trouby. Troubu máme nastavenou na maximum (250°C). Maso za občasného míchání osmahneme do zlatova. Podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dusíme, dokud není masíčko měkké. Občas podléváme vodou. Když je maso hotové, tak šťávičku zaprášíme troškou hladké mouky, promícháme a můžeme podávat. Podáváme se zelím, houskovým nebo bramborovým knedlíkem.


Je to oběd, ktrého si skoro nemusíte všímat, jen občas podlít a je hotovo.

Receptík, jak dělat skoro bez všimnutí zelí najdete v rubrice přilohy.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.