Myslivecká játra

Myslivecká játra
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • • 500 g hovězí pečeně
  • • 60 g uzené slaniny
  • • kyselé mléko
  • • mleté černé koření
  • 2
  • cibule - • 1
  • 40
  • • sůl

Postup

1 Játra odblaníme, omyjeme a na 30 minut ponoříme do kyslého mléka. Potom je osušíme obrouskem a pokrájíme na plátky silné 1,5 cm.
2 Slaninu pokrájíme na pásky a prošpikujeme s ní játra. Posypeme je kořením, hřebíčkem a obalíme v strouhance.
3 Cibuli očistíme, pokrájíme a spěníme na tuku. Připravené plátky jater z obou stran opražíme a hotové osolíme. Podávame s pečenými brambory a nebo rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Domácí tlačenka
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka. Maso vykostíme a necháme ...
Čína s rýží
Očištěnou zeleninu nakrájíme na nudličky, orestujeme na oleji a smícháme s vařenou rýží. Krátce opečeme a odstavíme. Maso nakrájíme na nudličky, ...
Selská směs
Vepř. maso pokrájíme na nudličky,osolíme,okořeníme a opečeme na oleji.Postupně vkládáme dalš suroviny,na kolečka nakrájenou cibuli a pórky,na p...
 · 01:00 · 
Játra s rýží
Mrkev očistíme , omyjeme a nakrájíme ji na tenké poružky . Zahřejeme 1 pol.lžíci tuku a osmahneme na něm dozlatova mandle . Vsypeme rýži a za stá...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...