Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Myslivecká játra
 

Myslivecká játra

Myslivecká játra
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1204x
Autor: Karea

SUROVINY

• 500 g hovězí pečeně
• 60 g uzené slaniny
• kyselé mléko
• mleté černé koření
2 •
1 cibule - •
40 •
• sůl

POSTUP

Játra odblaníme, omyjeme a na 30 minut ponoříme do kyslého mléka. Potom je osušíme obrouskem a pokrájíme na plátky silné 1,5 cm. Slaninu pokrájíme na pásky a prošpikujeme s ní játra. Posypeme je kořením, hřebíčkem a obalíme v strouhance. Cibuli očistíme, pokrájíme a spěníme na tuku. Připravené plátky jater z obou stran opražíme a hotové osolíme. Podávame s pečenými brambory a nebo rýží.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.