Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Nadívaný vepřový bůček
 

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
120 min.
Počet zobrazení
602x
Autor: wikki

SUROVINY

600 g vepřového bůčku bez kosti
2 housky z předešlého dne
100 g vařeného uzeného masa
1-2 vejce
2 lžíce mléka
1 lžíce petrželky
sůl
kmín
špetka muškátového květu

POSTUP

Bůček omyjeme,osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kapsu.Housky nakrájíme na kostičky,postříkáme mlékem,přidáme nadrobno pokrájené uzené maso,sůl,muškátový květ,petrželku a vejce.Důkladně prohněteme a pokud je nádivka příliš řídká přidáme strouhanku.Kapsu zhruba ze tří čtvrtin naplníme nádivkou,otvor pevně sepneme jehlami nebo sešijeme.Maso osolíme,okmínujeme a položíme tučnější částí do pekáče,podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě ( elektrický sporák 3. stupeň,plynový sporák 200 stupňů C) za občasného podlévání výpekem.Zhruba po 45 minutách maso obrátíme,případně podlejeme vodou a dopečeme doměkka.Nadívaný bůček nakrájíme na plátky a můžeme podávat teplý s bramborovými knedlíky a bílým zelím,nebo studený s chlebem a zeleninovým salátem.Doba přípravy 120 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.