Ohnivé maso - minutka
velmi snadné
Postup
1 maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na sádle. Přidáme na ¨plátky nakrájený česnek, na kolečka cibuli, zakápneme woršestrem, přidáme koření, masox a dusíme. Když maso změkne, přidáme zeleninové lečo a vše dodusíme. Můžeme přidat sterilizovanou kapii. Vše zalijeme kečupem.
Mohlo by Vás zajímat
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
· 01:15 ·
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
· 01:15
Vepřové plátky mírně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrájen...
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
Komentáře