Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Pečená bůčková pomazánka
 

Pečená bůčková pomazánka

Pečená bůčková pomazánka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2480x
Autor: Karea

SUROVINY

1 •
200 •
1 •
1 •
2 vejce - •
Náplň:
1 •
1 •
4 vejce - •
• sůl, sterilovaný hrášek
• kapie (obměna: žampiony a nebo feferónky)

POSTUP

Den předem bůček pomeleme, přidáme mléko, koření a vejce. Všechno spolu smísíme a odložíme na chladné místo. Cibuli najemno pokrájíme, spěníme na tuku, Promísíme vejce a uděláme praženici a mokrýma rukama na pomaštěném alobale vyformujeme z masové hmoty obdélník tlustý asi 1 - 1,5 cm. Rovnoměrně na něj rozetřeme praženici, posypeme hráškem a pokrájenou kapií (žampiony, feferonkami). Plát pomocí alobalu srolujeme, přeložíme opatrně na pekáč (alobal z obou strán dobře uzavřeme). Pečeme asi 45 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.