Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Pečínka s pivní omáčkou
 

Pečínka s pivní omáčkou

Pečínka s pivní omáčkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
499x
Autor: neuveden

SUROVINY

800 g vepřové pečeně
1 lžička soli
pepř
0,25 lžičky česnekového prášku
150 g cibule
2 lžíce oleje
0,25 litru piva
2 lžičky Solamylu
4 lžíce smetany

POSTUP

Maso potřete kořením. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Olej zahřejte v pekáči na vysokou teplotu, maso za stálého obracení opečte do hněda. Přidejte cibuli a podlejte trochou piva. Pečeni přikryjte a nechte při nízké teplotě změknout, pivem podlévejte častěji po okraji nádoby, maso polévejte horkou vypečenou šťávou. Pečeni krájejte na nahřátém servírovacím talíři, Solamyl a smetanu rozkvedlejte, vmíchejte do šťávy a nechte vzkypět. Ochuťte. Příloha: Brambory s petrželkou a růžičková kapusta na másle. Vychlazené pivo, bílé víno.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.