Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Pivovarský tokáň
 

Pivovarský tokáň

Pivovarský tokáň
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
2030x
Autor: neuveden

SUROVINY

50 dkg libového vepřového masa (kýta)
5 dkg sádla
1 větší cibule
1 dkg mleté sladké papriky
0,5 l vývaru z hovězího masa( Masox)
sůl
3 stroužky česneku
0,12 l světlého piva
8 dkg strouhaného sýra

POSTUP

Maso nakrájíme na nudličky přes vlákno. Na sádle zapěníme cibulku,k ní přidáme maso a ze všech stran rychle opečeme. Potom maso osolíme , přidáme papriku, utřený česnek a zalijeme pivem. Pod pokličkou zvolna dusíme. Občas podlijeme vývarem a dusíme za občasného míchání doměkka. Hotové upravíme na talíře, povrch posypeme sýrem. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.