
Ražniči
SUROVINY
700 g vepřové kýty
sůl
pepř
100 g slaniny
5 lžic oleje
100-150 g leča z konzervy.
sůl
pepř
100 g slaniny
5 lžic oleje
100-150 g leča z konzervy.
POSTUP
Maso nakrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a napichujeme ne jehlice střídavě s cibulí nakrájenou na kolečka a na plátky nakrájenou slaninou. Na rozehřátém oleji ražniči zprudka po všech stranách dozlatova opečeme, zmírníme oheň a dopečeme doměkka. Dle potřeby můžeme podlít vývarem a dodusit. Do tuku po pečení přidáme lečo a necháme chvíli povařit.Na talíři rozdělíme porce leča a něj klademe porce ražniči. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.
Recept "Ražniči" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.