Ražniči marinované v mléce

Ražniči marinované v mléce
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • vepřové kýty 1 kg
  • slaniny 150 g
  • středně velká cibule 1
  • na marinádu 0,5 hrnku mléka 0,5
  • octa 2 lžíce
  • sůl
  • tymián
  • majoránka
  • pepř a bobkový list

Postup

1 Maso nakrájené na kousky přiměřené velikosti marinujeme přes noc vlednici v marinádě připravené z mléka, octa, soli a koření. Pak je napícháme s kousky slaniny a cibule na špízy a grilujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Orlický mletý řízek
Vepřové maso, sýr a rybí filé semeleme, osolíme, přidáme papriku, rajčatový protlak, v mléce namočenou žemli, vejce, drobně krájenou cibuli, pepř...
 · 
Guláš  ´´na divoko´´
Příprava: 1. Maso nakrájíme na kousky a necháme stát v mléce asi 1 hodinu. Po hodině mléko slijeme, maso přelijeme vaří­cí vodou, scedíme a nech...
 · 01:00
Ražniči
Maso nakrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a napichujeme ne jehlice střídavě s cibulí nakrájenou na kolečka a na plátky n...
 · 
Marinádové ražniči
Připravíme si marinádu. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do mísy dáme olej podle potřeby kde vsypeme grilovací koření, prolisovaný česnek a trochu ...
 ·  · 02:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...