Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Ražniči v kastrůlku
 

Ražniči v kastrůlku

Ražniči v kastrůlku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
65 min.
Počet zobrazení
955x
Autor: neuveden

SUROVINY

750 g vepřové krkovice
100 g anglické slaniny
100 g trvanlivého salámu
3-4 cibule
rajský protlak
pálivá paprika
mletý pepř
ořech másla
0,25 vína (vývaru nebo vody)
sůl
Varná mísa.

POSTUP

1. Krkovici nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Potom plátky nakrájíme na nudličky. Na dno mísy dáme ořech másla, na to vrstvu masa, cibule, salámu a slaniny pokrájené na proužky. Rajský protlak přisolíme, opepříme a dochutíme pálivou paprikou tak, že to nebude skoro nepouživatelné, ale nebojte se toho.
2. Maso tímto jedem potřeme. Dáme další vrstvu masa. Masem vždy končíme, pokud byste chtěli dělat víc vrstev. Dáme do chladničky do druhého dne.
3. Potom pečeme ve středně teplé troubě asi 45 minut. Před doděláním zalijeme vínem.
Jako příloha: je výborná rýže.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.