Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Rillons
 

Rillons

Rillons
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1030x
Autor: &zdendar

SUROVINY

1-2 kg vepřového boku
2 dl bílého přírodního vína

POSTUP

Vepřový bok kupte prorostlý, ale ne příliš tučný. Maso nenaklepávejte, jen je rozřežeme na malé kousky - asi 4 cm. Osolíme a opepříme. Necháme odpočinout v kameninovém hrnci 24 hodin. Druhý den nalijeme do hrnku či pekáčku sklenici bílého přírodního vína a dáme vařit. Až víno bude vřít a maso se začne pražit, zmírníme plamen. Takhle opékáme ve vlastním tuku za občasného obracení asi půl hodiny. Maso vyjmeme ze sádla a necháme vychladnout.

Podává se s chlebem.
Sádlo schovejte na příště, až budete recept opakovat.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.