Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Řízek v bramboráku
 

Řízek v bramboráku

Řízek v bramboráku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
441x
Autor: neuveden

SUROVINY

600 g kýty, sůl
těsto:
5 lžic nastrouhaných brambor, 6 lžic horkého mléka, 2 vejce, 5 lžic hladké mouky, černý pepř, 2 lžičky majoránky, 4 stroužky česneku, sůl, tuk na smažení
1 zeleninová směs: 8 listů ledového salátu, 5 listů hlávkového salátu, 3 rajčata, 1 červená kapie, 1 salátová okurka

POSTUP

Maso očistíme a nakrájíme na řízky, které lehce naklepeme a osolíme. Z jemně nastrouhaných brambor vymačkáme přebytečnou vodu, přelijeme mlékem a přidáme rozšlehaná vejce, mouku, pepř, majoránku a prolisovaný česnek. Uděláme těstíčko, které podle potřeby přisolíme.
Ve větším kastrolu rozpálíme tuk. Řízky obalíme v těstíčku a pokládáme na tuk. Povrch řízku urovnáme, popřípadě přidáme ještě těstíčko, aby byl řízek rovnoměrně pokrytý. Smažíme pomalu asi 12 minut po obou stranách.
Přílohy:
zeleninová směs
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.