Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Řízky úplně jinak
 

Řízky úplně jinak

Řízky úplně jinak
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1736x
Autor: neuveden

SUROVINY

Vepřové řízky
strouhanka
vejce -dle počtu řízků
sůl
pepř
1 bujon
0,5l vody
Výborné s bramborovou kaší..
olej
0,25 másla (=půlka velké kostky)

POSTUP

Vepřové řízky mírně osolíme, trošku opepříme a pokládáme do strouhanky, ve které je naklepeme tak, abychom do nich vbouchali co nejvíc strouhanky. (Je lepší si řízky nejdřív trochu předklepat).
Až není vidět maso, ale celý řízek je pokrytý strouhankou, obalíme v rozšlehaném vajíčku a osmažíme na oleji.
Mezitím necháme svařit 1 kostku bujonu s 1/4 kostkou másla a 1/2 litrem vody. Osmažené řízky naskládáme do pekáčku a přelejeme vývarem z bujonu. Celé dáme zapéct do trouby, až se vývar zredukuje a nasákne do řízků. Uviidíte, že něco tak dobrého jste dlouho nejedli.....
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.