Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Řízky z bůčku
 

Řízky z bůčku

Řízky z bůčku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
646x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g vepřového bůčku
0,5 asi 0,5 dcl mléka
sůl
pepř

POSTUP

Příprava:

Libový vykostěný bůček bez kůže semeleme, osolíme a opepříme.
Mléko ohřejeme a těsně před varem nalejeme do semletého bůčku. Ihned promícháme a dáme zchladit do lednice.
Z masové hmoty vytvoříme plátky, které obalíme v klasickém trojobalu - mouka, vajíčko, strouhanka.
Smažíme na tuku, kterého dáme méně, protože řízky ho dost pustí.
Když řízek po usmažení rozkrojíte, je masíčko bílé jak kuřecí a není tučné - dost tuku se vysmaží. Chuť masa je lahodná - málo koření s trochou soli a mlékem udělá divy. Dobrou chuť.

Doporučená příloha:
brambory, okurka nebo červená řepa.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.