Rošťáky

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • vepřové vykostěné kotlety 1 kg
  • k.lž. Kremžské hořčice 1
  • k.lž. plnotučné hořčice 1
  • k.lž. kečupu 1
  • k.lž. pepře 1
  • k.lž. soli 1
  • celá vejce 2
  • 2-3 lžíce škrobové moučky
  • olej

Postup

1 Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, oleje, rozšlehaných vajec a škrobové moučky připravíme směs, do které plátky masa naložíme na 24 hod. Druhý den opečeme na oleji. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo hranolky.

Poznámka

KR-947. Díl č. 030.

Mohlo by Vás zajímat

Rošťáky
Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, oleje, rozšlehaných vajec a škr...
01:00
Rošťáky
Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, oleje, rozšlehaných vajec a škr...
01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...