Sečuánská pánev kotányi
Postup
1 Maso nakrájejte na nudličky, přidejte směs KOTÁNYI Mix Sečuánská pánev, olej, bílé víno, míchané vejce, škrob, sójovou omáčku, promíchejte a nechte v chladu odležet.
2 Sušené houby namočte do vody a nakrájejte zeleninu.
3 Maso osmažte v rozpáleném oleji ve větší pánvi, během smažení mícháním oddělujte maso, aby se neslepilo.
4 Poté maso z pánve vyjměte a na zbylém oleji orestujte i nakrájenou zeleninu a houby. Přidejte maso, podlijte vodou či vývarem, krátce povařte a dle chuti dosolte a okořeňte směsí na sečuánskou pánev.
5 Nakonec směs dochuťte vinným octem a lžičkou cukru.
Poznámka
ČínaMohlo by Vás zajímat
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
· 01:15
Maso nakrájíme na kostky velké asi 2,5 cm, posypeme solí a glutasolem, namočíme do těstíčka připraveného z vejce rozšlehaného se solamylem a jedn...
1. Pokrajame maso na pruzky
2. Dajte rozhorucit maso na velku panvicu
3. Nalejte do nej trochu oleja, vlozte maso a nechajte ho piect, aby dost...
· 00:45 ·
1. Nejdříve panenku odblaníme, pak protkneme kousky česneku.
2. Na velkou pánev poklademe slaninu na nudličky nakrájenou a opečeme. Slaninu dá...
· 00:45 · · 01:20 ·
Komentáře