Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Sečuánská pánev kotányi
 

Sečuánská pánev kotányi

Sečuánská pánev kotányi
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2039x
Autor: neuveden

SUROVINY

300 g vepřového masa
400 g krájené čerstvé nebo mražené zeleniny (paprika, čínské zelí, cibule, pórek)
20 g sušených černých hub
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce škrobu
1 vejce
olej na pečení
sůl
cukr
1 dcl bílého vína
3 lžičky KOTÁNYI Mix Sečuánská pánev

POSTUP

Maso nakrájejte na nudličky, přidejte směs KOTÁNYI Mix Sečuánská pánev, olej, bílé víno, míchané vejce, škrob, sójovou omáčku, promíchejte a nechte v chladu odležet. Sušené houby namočte do vody a nakrájejte zeleninu. Maso osmažte v rozpáleném oleji ve větší pánvi, během smažení mícháním oddělujte maso, aby se neslepilo. Poté maso z pánve vyjměte a na zbylém oleji orestujte i nakrájenou zeleninu a houby. Přidejte maso, podlijte vodou či vývarem, krátce povařte a dle chuti dosolte a okořeňte směsí na sečuánskou pánev. Nakonec směs dochuťte vinným octem a lžičkou cukru.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.