Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Segedínský guláš
 

Segedínský guláš

Segedínský guláš
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
15 min.
Počet zobrazení
2543x
Autor: Testudo

SUROVINY

600 g vepřového masa z ramínka
400 g kyselého zelí
2 dl smetany
2 lžíce hladké mouky
40 g sádla
1 cibule
česnek
kostka masoxu
mletá paprika
pepř
kmín
sůl

POSTUP

1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tlučený kmín, osolíme, opepříme a podlijeme vývarem z masoxu. 2. Dusíme za častého míchání doměkka a podle potřeby, ale ne příliš, podléváme. 3. Zelí udusíme na trošce sádla podlité vodou doměkka, pak přidáme k masu, promícháme, povaříme a zahustíme smetanou, ve které rozkvedláme mouku. 4. Pokud je segedín málo červený, rozpustíme lžíci tuku, přidáme mletou papriku, zpěníme a vlijeme do guláše. Podáváme s knedlíkem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.