Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Segedinský guláš
 

Segedinský guláš

Segedinský guláš
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
944x
Autor: Karea

SUROVINY

300 g hovězí kližky
300 g libovějšího bůčku nebo vepřové plece
1 velká cibule
1 lžíce sladké mleté papriky
kmín, sůl
bobkový list, 3 kuličky nového koření, kousek citrónové kůry
2-3 lžíce kečupu
500 g kysaného zelí
1 lžíce hladké mouky
3 dl smetany

POSTUP

Hovězí maso nakrájím na kousky, nakrájenou cibuli zpěním na tuku v tlakovém hrnci, přidám papriku a nakrájené hovězí maso, opeču, potom osolím, okmínuji a podliji šálkem vody. Přidám nové koření, bobkový list a citrónovou kůru, hrnec zavřu a dusím asi 30 minut. Potom hrnec otevřu, přidám nakrájené vepřové maso, kečup a překrájené kysané zelí bez nálevu, přiliji trochu vody, přisolím, hrnec zavřu a zase dám vařit na 20 - 30 minut. Guláš zahustím moukou rozmíchanou v mléce, povařím a před koncem varu přidám smetanu a podle potřeby dosolím.

Podáváme s houskovými knedlíky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.