Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Sékelský guláš
 

Sékelský guláš

Sékelský guláš
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
1047x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience: 750 g vepřového masa
sůl
4 lžíce oleje
1 velká cibule
1 lžička pálivé papriky
2 lžičky sladké papriky
0,25 l vývaru
3 lžíce rajského protlaku
1 lžička kmínu
4 stroužky česneku
400 g kyselého zelí
1 lžíce mouky
0,25 l smetany

POSTUP

Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky a mírně osolíme. Na polovině oleje osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme oba druhy papriky. Poté přidáme maso a za stálého míchání prudce opečeme ze všech stran. Podlijeme vývarem a přidáme rajský protlak, kmín, utřený česnek a podle chuti přisolíme. Dusíme a podle potřeby podléváme vývarem. Když je maso poloměkké, přidáme zelí. A dudusíme doměkka. Ze zbytku oleje a mouky si připravíme světlou jíšku, kterou guláš zahustíme. Nakonec vlijeme smetanu a mírně povaříme. Podáváme s knedlíky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.