Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Soté pražského flamendra
 

Soté pražského flamendra

Soté pražského flamendra
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
1222x
Autor: Grażyna Rusz

SUROVINY

vepřová kýta
vejce
sůl
škrob
kari
olej na smažení
cibule
pórek
kapie
žampiony
soj. omáčka
čili
rýže

POSTUP

Den předem nakrájíme maso na nudličky, osolíme, přidáme vejce, škrob, kari, promícháme. Druhý den v horkém oleji maso prutce opečeme, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, pór. Zeleninu necháme zesklovatět, přidáme kari a žampiony. Zalijeme trochou vývaru, krátce podusíme, dochutíme soj. om., čili. Příloha rýže.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.