Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Szegedínský guláš s česnekem
 

Szegedínský guláš s česnekem

Szegedínský guláš s česnekem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
2
Počet zobrazení
942x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g vepřové plece, nebo libového bůčku
3-4 cibule
40 g sádla
500 g kysaného zelí
200 ml zakysané nebo sladké smetany
2 lžíce mleté sladké papriky
2 lžíce hladké mouky na zahuštění
stroužek česneku
sůl
kmín

POSTUP

Omyté vepřové maso nakrájíme na kostky pokmínujeme a osolíme. Oloupanou cibuli jemně nasekáme a dáme zpěnit na polovinu rozehřátého sádlo v kastrolu. Přisypeme papriku, zamícháme a vložíme maso a po všech stranách orestujeme. Mírně podlijeme horkou vodou a dusíme, občas masem zamícháme, podle potřeby podléváme. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájené kysané zelí a světlou jíšku, kterou jsme si připravili na zbytku sádla. Za občasného míchání dusíme doměkka. Hotový guláš dochutíme česnekem a zjemníme smetanou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.