Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vanoční večeře
 

Vanoční večeře

Vanoční večeře
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
538x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 porcí: - Ingredience pro přípravu
500 g vepřové pečeně | 100 g uzené slaniny | 2 cibule | vodu na podlití | 1 hrst chilli papriček | 1 hrst hřebíčku | olej | provensálské koření | sůl | 1 kostka MAGGI Šťávy k vepřovému masu | 2 dcl rumu

POSTUP

Příprava:
Maso omyjeme. Na povrchu masa uděláme mřížky a osolíme. Mezi mřížky napícháme hřebíček a chilli papričky.

Maso vložíme do pekáče, polijeme rumem a posypeme kořením. Necháme 12 hodin v chladu odležet.

Do pekáče přidáme slaninu a cibuli, maso podlijeme MAGGI Šťávou k vepřovému masu a pokapeme olejem.

Pekáč překryjeme alobalem a pečeme 40 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.