Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřová paštika bílá
 

Vepřová paštika bílá

Vepřová paštika bílá
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
1119x
Autor: neuveden

SUROVINY

300 g vepřových jater
1 vejce
25 g soli
100 g hrubé mouky
1 g zázvoru
100 g cibule
sádlo
300 g libového vepřového ramínka bez kůže
400 g tučného vepřového bez kůže
100 ml sladké smetany
3 g bílého pepře
0,25 g strouhaného muškátového oříšku
1 špetka paštikového koření

POSTUP

Játrová bez žilek a žlučovodů na chvíli namočíme do studené vody, pak necháme okapat a 2x umeleme přes jemné síto ,spolu s cibulkou osmaženou na sádle dozlatova, na masovém strojku.Zároveň umeleme i maso.Ke zjemnění můžeme použít mixéru. Do hladké směsi přidáme koření, mouku vejce, smetanu a ještě dobře prošleháme. Hotové plníme do forem vyložených slaninovými plátky, povrch urovnáme, přikryjeme slaninou a uzavřeme. Vložíme do vroucí vody, pak při teplotě 80°C vaříme jeden a půl až dvě hodiny. Nebo plníme do sklenic ( do poloviny obsahu) a zavařujeme. Uchováváme v chladnu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.