Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřová pečeně po Bretaňsku
 

Vepřová pečeně po Bretaňsku

Vepřová pečeně po Bretaňsku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
2082x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg vepřové pečeně s kostí
sůl
kmín
cibule
hladká mouka
tymián
1 balení bretaňská zeleninová směs

POSTUP

Vepřovou pečeni osolíme,okmínujeme a vložíme do pekáče na cibuli s bretaňskou zeleninovou směsí.Mírně podlijeme vodou a přidáme větvičku tymiánu.Vložíme do rozehřáté trouby(během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou,pak je obrátíme a dopečeme do zlatova).Měkké maso vyjmeme a šťávu z masa vydusíme na požadované množství. Podáváme s dušenou bretaňskou zeleninou,jako přílohu doporučujeme opečené brambory s tatarskou omáčkou nebo zárubovu majonézu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.