Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřová pečínka s tuňákovou majonézou
 

Vepřová pečínka s tuňákovou majonézou

Vepřová pečínka s tuňákovou majonézou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
477x
Autor: neuveden

SUROVINY

2,5 kg vepřové kotlety
6 stroužků česneku
rozmarýn
citrón
50 ml oleje
250 g konzervovaného tuňáka v oleji
50 g ančoviček
50 g kaparů
sůl
pepř
2 lžičky sekané zelené petrželky
2 citróny

POSTUP

Nejprve smícháme česnek, rozmarýn, pepř, olej a vše vetřeme do masa, které necháme 24 hodin odležet. Pak maso osolíme a pečeme na pekáči s pečící mřížkou asi hodinu a půl. Potom vyjmeme mřížku a maso zalijeme citrónovou šťávou a výpekem. Pečeme až do změknutí. Maso krájíme na plátky za studena. Tuňákovou majonézu připravíme našleháním žloutků, oleje a citrónové šťávy. Přidáme kapary, ančovičky s citrónovou šťávou a tuňáka. Zdobíme ančovičkami, kapary a petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.