Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřová roláda s kapustou
 

Vepřová roláda s kapustou

Vepřová roláda s kapustou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
650x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 hlávky kapusty ( asi 250 g )
1 cibule
50 g slaniny
30 g másla
sůl
pepř
1 kg bůčku ( libového bez kosti )
2 lžíce hořčice
1 lžíce oleje
1 svazek polévkové zeleniny, 1
lžička rozmarýny
750 ml vývaru.

POSTUP

Kapustu pokrájíme, přelijeme vařící osolenou vodou a 10 minut vaříme. Oloupeme cibuli a nakrájíme jí. Slaninu nakrájíme na kostičky. Rozpustíme máslo a cibulku se slaninou na něm osmahneme. Přidáme kapustu a 10 minut dusíme. Troubu rozpálíme na 180°C. Maso omyjeme a rozkrojíme na plát. Osolíme ho, opepříme a potřeme hořčicí. Na ni rozložíme kapustu a zavineme roládu. Roládu ze všech stran prudce opečeme na oleji a dáme do trouby. Pečeme 90 minut. Očistíme polévkovou zeleninu a nakrájíme ji na kostičky. Zhruba po 40 minutách ji nasypeme k masu, přidáme rozmarýnu a dopečeme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.