Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřové jako jerk v pomalém hrnci
 

Vepřové jako jerk v pomalém hrnci

Vepřové jako jerk v pomalém hrnci
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
937x
Autor: labuznik.com

SUROVINY

1 KL mletého nového korení
1 KL mletého pepre
1 KL mleté skorice
1 KL strouhaného muskátového orísku
1 svazek jarní cibulky, nakrájené na drobno
2 KL suseného tymiánu
3 PL sojové omácky
2 PL strouhaného zázvoru
1 feferonka, bez jadérek, nakrájená na drobno
2 PL rozetreného cesneku
2 KL cukru
1 KL soli
4 veprové kotlety, silné ca. 2,5 cm

POSTUP

Vsechny ingredience krome masa dejte do robota a rozmixujte je na kasi. Touto kasí potrete kotlety po obou stranách a dejte je do pomalého hrnce.
Varte zakryté na LOW 7-9 hodin nebo na HIGH 4-5 hodin.

Tip: Pokud chcete docílit intenzivnejsí chut jídla, dejte potrené kotlety do sácku z PVC, uzavrete a nechte je marinovat v chladnicce pres noc.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.