
Vepřové kotlety v majonéze
SUROVINY
4 plátky vepřové kotlety
sůl
4 velké cibule
50 g tvrdého sýra
marináda:
250 ml majonézy
1 lžička karí
2 lžičky grilovacího koření
3 lžičky kremžské hořčice
sůl
4 velké cibule
50 g tvrdého sýra
marináda:
250 ml majonézy
1 lžička karí
2 lžičky grilovacího koření
3 lžičky kremžské hořčice
POSTUP
Všechny suroviny na marinádu promícháme. Maso osolíme a lehce naklepeme. Plátky masa protáhneme marinádou, naskládáme do misky a zbytkem marinády zalijeme. Necháme v chladu uležet, nejlépe do druhého dne. Cibuli nahrubo nasekáme. Tři cibule rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme maso obalené marinádou a posypeme je zbývající cibulí. Přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě dalších 20 minut pečeme. Na posledních 10 minut můžeme pekáč odkrýt. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovou oblohou nebo salátem.
Recept "Vepřové kotlety v majonéze" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.