
Vepřové maso na pivě



4

845x
Autor: neuveden
SUROVINY
750 g masa z kýty
300 g pórku - střední i zelená část
3 polévkové lžíce sádla
7 polévkových lžic kečupu
3 stroužky česneku
1 velká cibule
200 ml pivo dvanáctka
škrobová moučka
300 g pórku - střední i zelená část
3 polévkové lžíce sádla
7 polévkových lžic kečupu
3 stroužky česneku
1 velká cibule
200 ml pivo dvanáctka
škrobová moučka
POSTUP
Vepřové maso nakrájíme a obalíme ve škrobové moučce. Osolíme a opepříme.
Na rozehřátý tuk vhodíme připravené maso a za stálého míchání ho orestujeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, kečup a podlijeme pivem.
Dusíme asi 15 minut, přidáme na plátky nakrájený pórek a ještě chvíli podusíme. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s libečkovými bramborami.
Brambory vaříme v osolené vodě, do které jsme přidali čerstvý nasekaný libeček.
Recept "Vepřové maso na pivě" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2018
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.