Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřové po sečuánsku
 

Vepřové po sečuánsku

Vepřové po sečuánsku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
3903x
Autor: neuveden

SUROVINY

450 g libového masa bez kosti
150 g skleněných nudlí
1,5 lžíce oleje z podzemnice olejné
2 lžíce nasekaného česneku
2 lžíce čerstvého (nebo sušeného) zázvoru
6 lžic mražené zeleniny
1 lžíce rýžového vína (nebo sherry)
1 lžíce rýžového vína (nebo suché sherry)
1 lžíce lehké sojové omáčky
2 lžíce sezamového oleje

POSTUP

Maso nakrájíme na plátky, dáme do misky a smícháme s marinádou. Směs necháme odstát, nudle namočíme do misky s teplou vodou a jakmile změknou, vodu slijeme a nakrájíme je. Do rozpáleného oleje vsypeme vepřové maso a pražíme do zhnědnutí. Přidáme česnek, zázvor, mraženou zeleninu, nudle, sojovou omáčku, rýžové víno (nebo sherry) a vývar. Pražíme za stálého míchání, dokud se maso neuvaří a nezměkne. Vyjmeme masové nudličky a zeleninu, naaranžujeme na předehřátý talíř, maso přelijeme zbývající šťávou z pánve a ihned podáváme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.