Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřové řízky na smetaně, zapečené s bramborem
 

Vepřové řízky na smetaně, zapečené s bramborem

Vepřové řízky na smetaně, zapečené s bramborem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
25 min.
Počet zobrazení
2827x
Autor: Testudo

SUROVINY

0,5 kg vepřového masa (kýty,kotlet)
1 kg bramor
250-400 ml smetany (12%)
3 cibule
mletý pepř
sůl
bazalka

POSTUP

1. Maso nakrájíme na malé medailónky, osolíme, okořeníme špetkou pepře a posypeme bazalkou (pro zjemnění chuti, možno přidat velmi malou špetičku sušeného tymiánu) a necháme odležet s pár kapkami oleje v misce. 2. Zatím oloupeme brambory a nakrájíme na plátky (0,5cm-NE CHIPSY!!!). 3. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka. 4. Připravíme si plech potřený olejem. 5. Odleželé medailónky opečeme na pánvi a klademe na připravený plech. 6. Na ně potom klademe bramborové plátky a prstýnky z cibule. Zalijeme smetanou a dáváme do trouby předehřáté na 180-200 stupňů. Až brambory a cibule změknou (15-20 minut) podáváme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.