Vepřové s ananasem
Postup
1 Den předem smíchejte maso, sůl, vinný ocet, zázvor a česnek. Následující den vyjměte maso a přidejte osmaženou cibuli. Nechte vařit na mírném ohni 10 minut, občas zamíchejte. Pak přidejte rajská jablka, zázvor, cukr, nechte ještě vařit 15 minut. Přidejte ananas a připravený škrob. Přidejte sůl a cukr podle chuti. Zamíchejte a nechte vařit ještě 10 minut. Podáváme teplé.
Poznámka
Madagaskar, Radio VltavaMohlo by Vás zajímat
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
· 01:15 ·
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
· 01:15
Vepřové plátky mírně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrájen...
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
Komentáře