Vepřové s hořčicí a medem v pomalém hrnci

Vepřové s hořčicí a medem v pomalém hrnci
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • 1,75-2 kg veprového z kýty
  • soli 1 KL
  • cerného pepre 0,25 KL
  • vinného octa Balsamico 120 ml
  • medu 3 PL
  • dijonské horcice 1 PL
  • suseného tymiánu 1 KL
  • cesnekový prásek nebo cesnek podle chuti

Postup

1 Maso osolte, opeprete a dejte je do pomalého hrnce. V misce smíchejte zbylé ingredience, nalejte je do hrnce na maso a maso otocte aby se v tom obalilo.
2 Varte zakryté na LOW 7-8 hodin, nebo na HIGH 3 1-4 hodiny.
3 Doporučená příloha:
4 Brambory, rýze, zelenina.

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...