Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřové žebírko s pikantním kuskusem, houbovou omáčkou
 

Vepřové žebírko s pikantním kuskusem, houbovou omáčkou

Vepřové žebírko s pikantním kuskusem, houbovou omáčkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
922x
Autor: neuveden

SUROVINY

Vepřové žebírko:
4 ks vepřových kotlet
100 g parmazánu
100 g hlívy ústřičné
100 g hub šitaké
250 ml smetany
100 g másla
250 g drůbež.vývaru
100 g hladké mouky
30 g bazalkového pesta
150 g šalotky
citronová šťáva
3 stroužky česneku
pepř barevný drcený
tymián
rozmarýn
150 g dijónské hořčice
100 g medu
150 ml olivového oleje
Pikantní kuskus:
250 g kuskusu
250 ml zelenin.vývaru
200 g konzervov.rajčat
200 g malé cukety
100 g parmazánu
2 stroužky česneku
sůl

POSTUP

V míse smícháme med, hořčici, citrónovou šťávou, tymián, rozmarýn, olivový olej, česnek, sůl a pepř. Vložíme očištěné kotlety,necháme marinovat a očištěné kotletky, necháme marinovat a poté pečeme na steakové pánvi.Šalotku orestujme s pokrájenými houbami a ochutíme. Na másle si připravíme světlou zásmažku, zalijeme drůbežím vývarem, provaříme, osolíme a přidáme smetanu. Ke konci přisypeme orestované houby a prohřejeme. Podáváme s listovým salátem, pokapaným olivovým olejem, jablečným octem a citronovou šťávou. Pikantní kuskus: Na oleji osmažíme cibuli a česnek, přidáme cuketu, konzervovaná rajčata ochutíme a přidáme kuskus. Zalijeme vařícím zeleninovým vývarem, povaříme a necháme odstát asi 5 minut. Na konec vmícháme parmazán.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.